Proses untuk melakukan deposit dan pengeluaran dana ke akaun FXPRIMUS anda boleh dilakukan dengan mudah.

Jika anda tinggal di Malaysia, cara terbaik untuk melakukan deposit dan pengeluaran dana untuk akaun anda adalah dengan menggunakan kemudahan yang dipanggil Zotapay. Anda boleh mendapati kemudahan tersebut di dalam portal trader FXPRIMUS. Oleh itu, anda cuma perlu untuk login ke akaun FXPRIMUS anda dan mencari menu Deposit atau Withdrawal, dan pilih Zotapay sebagai medium melakukan deposit atau pengeluaran.

Zotapay adalah perkhidmatan perpindahan wang bank tempatan di mana wang deposit dan pengeluaran diproses dari satu bank ke bank yang lain.

Sebagai contoh, anda mahu membuat pengeluaran wang dari akaun trading anda di FXPRIMUS. Anda boleh menggunakan fungsi pengeluaran Zotapay yang terdapat dalam FXPRIMUS dan mendepositkannya ke mana-mana akaun bank tempatan yang ada di Malaysia dan menerima wang tersebut dalam masa 24 jam.

Prosesnya sangat mudah.

Bagi saya secara peribadi, ini adalah pilihan terbaik untuk melakukan deposit dan pengeluaran dana untuk Forex Trading saya.

Jika anda belum membuka akaun trading lagi, anda boleh klik di sini untuk membuka akaun FXPRIMUS atau anda boleh melawat laman web rasmi mereka di bawah: