Buat Duit Dengan Jadi IB dengan team SFX di LiteFinance

Saya bila baca news, tengok Facebook, makin risau dengan keadaan ekonomi sekarang.

Berapa ramai kawan-kawan saya sendiri kereta tak boleh bayar dekat 3 bulan, hutang sana-sini sebab duit tak cukup.

Barang bukan makin murah malah naik setiap tahun.

Tu belum lagi pasal budak-budak universiti yang tak ada pekerjaan. Habis jak belajar, masih tinggal dengan family sebab tidak dapat cover banyak duit sana-sini.

Sekarang ni banyak orang sudah belajar buat duit melalui Forex tanpa pergi ke sana sini, buat parttime saja dari rumah, pakai handphone saja untuk buat duit, dan paling best masa atur sendiri.

Ramai trader yang dalam team SFX sekarang ni dah boleh withdraw dan ada duit income sikit-sikit dari forex, ada beberapa yang dah boleh bayar hutang yang ada,

Saya mencari ib dan trader untuk bersama saya dalam team LF Sabah

Tidak payah fikir mo pos barang, tak perlu fikir bungkus barang dan tak perlu buang masa hadap jem dan keluar sampai lewat malam!

Saya akan guide. Semua cuma buat online sahaja.

Susah? Sebab tu saya guide kamurang cara-caranya sampailah jadi.

Setiap bulan hanya 10 orang IB (introducing broker) sahaja yang saya akan guide. Saya tidak akan ambil ramai-ramai. Saya akan guide sampai kamurang ada sistem cari trader atau client deposit baru saya akan ajar ib baru.

Apa yang bestnya sertai team SFX jadi IB under LF Sabah:

  1. Saya guide buat ONLINE MARKETING
  2. Saya SHARE TOOLS buat website dan Library Marketing saya
  3. Saya guide buat TEAM SENDIRI
  4. Ada gaji bulanan mengikut PRESTASI bulanan anda
  5. Elaun mengejut
  6. Percutian TAHUNAN
  7. Komisyen Affiliate Tertinggi 70%
  8. Support dari Team
  9. Kemudahan BILIK LATIHAN

https://sabahforex.com.my/projekiblfx

Dalam LiteFinance, fokus UTAMA adalah KEBAJIKAN IB dan klien-kliennya. Kalau tiada sokongan dari bawah, yang atas pun tidak akan KEKAL.Banyak kelebihan yang kita dapat jika jadi wakil sah LiteFinance.

Jangan risau bah boss…walaupun team Sabah dah ramai, tapi masih banyak tempat belum tembus…

Boleh juga tengok di Facebook tentang testimoni LiteFinance juga testimoni yang berjaya buat duit sebagai IB.

Tempat terhad macam saya bagitahu bos. Makin lambat, maka makin bertambah masalah nanti. Bagus buat something sekarang…

So siapa nak cepat keluar dari masalah yang ada pasal kewangan, whatsapp saya terus, saya guide macam mana kita cari duit jadi IB dengan Litefinance: https://sabahforex.com.my/regsteriblitefx

Leave a Reply

× Hi, boleh saya bantu?

Pin It on Pinterest

Share This